Skip to content
Route de la Genèse, 30430 Méjannes-le-Clap E-mail

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op middels de contactgegevens op onze contactpagina en uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Zijn huisdieren op het park toegestaan?

Huisdieren zijn op het park toegestaan indien zij geen overlast veroorzaken. Het wordt geadviseerd uw huisdieren in de warme zomermaanden niet mee te nemen. Honden moeten op het park worden aangelijnd en u als eigenaar moet zorg dragen voor het opruimen van uitwerpselen. Overleg van te voren altijd met de verhuurder of huisdieren in diens bungalow welkom zijn.

Hoe vind ik mijn gehuurde bungalow bij aankomst?

U wordt geadviseerd zich van tevoren op de hoogte te stellen van de ligging van uw gehuurde bungalow en de plaats waar de watermeter en elektriciteitsaansluiting zich bevinden, voor het geval u in de avond/nacht arriveert. De eigenaar kan u daarvoor een plattegrond en/of informatieboekje verstrekken.

Kan ik op het park post ontvangen?

Ja, het is mogelijk om post te ontvangen. Inkomende post wordt op naam gesorteerd bij de receptie en kan worden afgehaald tijdens openingsuren. Voor al uw uitgaande post kunt u terecht in het nabijgelegen dorpje Méjannes-le-Clap (op 3 km afstand), waar zich enkele brievenbussen bevinden.

 

Post ontvangen:

Uw naam

Le Hameau du Mattas

Bungalownummer

30430 Méjannes-le-Clap (Gard) Frankrijk

Is het toegestaan te barbecuen op het park?

Van juni t/m september is het ten strengste verboden open vuur aan te leggen i.v.m. de brandgevoeligheid van het gebied. Het gebruik van een open haard en/of barbecue (met uitzondering van een elektrische barbecue) is niet toegestaan. In andere maanden is het gebruik van een open haard en/of barbecue toegestaan, mits er een verbod van de competente autoriteiten van kracht is. Om tegemoet te komen aan de wens met open vuur te barbecueën in het hoogseizoen, organiseert de parkbeheerder wekelijks een barbecue onder aan het park. Nadere bijzonderheden hierover treft u aan op het informatiebord onder aan de receptie. Instructies van de beheerder ter voorkoming van brand dient men ten allen tijden op te volgen. Op enkele strategische punten op het park bevinden zich een brandkraan (hydrant) en brandkist met brandbestrijdingsmiddelen. Het is ten strengste verboden deze bestrijdingsmiddelen te gebruiken voor een ander doel dan het blussen van brand.

Dien ik mijn aankomst op het park te melden?

Bij aankomst op het park of uiterlijk één dag na aankomst dient u zich te melden bij de receptie onder aan het park. Op de dag van vertrek dient u zich ook af te melden bij de receptie. Aankomst en vertrek worden door de parkbeheerder geregistreerd. In het hoogseizoen (juli – augustus) is de receptie dagelijks geopend van 8.30 tot 12.00 en van 15.00 tot 19.00 uur. Buiten het hoogseizoen (september – juni) is de receptie geopend op maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur. In de weekends is de parkbeheerder vrij en wordt de receptie beheert door een vervanger.

Is er op het park een supermarkt?

Op het park kan men geen levensmiddelen kopen. Het dichtstbijzijnde dorp Méjannes-le-Clap ligt +/- 3 km verwijderd van het park. In het plaatsje ligt een supermarktje (geschikt voor een groot deel van uw boodschappen), kleinschalige horecagelegenheden, een krantenwinkel en een VVV-kantoor.

In het hoogseizoen is er op maandagmorgen een gezellige markt. De dichtstbijzijnde grotere plaats St. Ambroix ligt ongeveer 25 minuten rijden van het park. Hier kunt u terecht voor tal van zaken. Er zijn verschillende hypermarchés waar u ‘de grote’ boodschappen kunt doen.

Hoe werkt de schoonmaak van de bungalow?

Dit verschilt per te boeken bungalow, variërend van eigen schoonmaak tot schoonmaak via derden (al dan niet tegen betaling). Meer informatie hierover wordt verstrekt door de eigenaar van de bungalow.

Is er in elk seizoen een recreatieteam aanwezig?

Enkel en alleen in het hoogseizoen worden er doorgaans een zevental weken activiteiten georganiseerd door een recreatieteam.

Tijdens de zomer van 2019 was er op uitzondering géén recreatieteam aanwezig op Le Mattas, n.a.v. bestuursmatige wijzigingen. Om elke huurder toch tegemoet te komen, was het mogelijk om zelf gemeenschappelijke activiteiten te organiseren (met te lenen attributen via de receptie).

Of er wederom een recreatieteam aanwezig is in het seizoen 2020 en daaropvolgende jaren is nog niet bekend. Zodra dit bekend is zal dit expliciet op de site worden vermeld. Verhuurders is gevraagd om dergelijke zaken kenbaar te maken aan potentiële huurders. Bij het plannen van uw vakantie is het alsnog raadzaam om dergelijke zaken bij de verhuurder na te vragen.

Back To Top
Zoeken